Kolommen

Oorlog

De wereld staat her en der in brand. In Nederland worden doemscenario’s gepresenteerd over de zorg. Iedereen denkt er het zijne van maar de politiek en de verzekeraars draaien om de hete brij heen.

Action

Neen geen reclame vandaag voor deze prijsvechter. Gaan we nu eindelijk allemaal in beweging komen of blijft de wens de vader van de gedachte?

Het was weer schrikken

Terwijl u de vorige maand mijn meest recente hersenspinsels tot zich nam werd de columnist gestrekt per ambulance afgevoerd.

Apotheek Vol Liefde

Oh jee, wat gaan we nu krijgen. Is de apotheker met een assistente de koffer in gedoken? Love At First Sight in de dagelijkse apotheekpraktijk.

Farmawaakhond

Soms krijg je nieuwe cliënten binnen en dan vraag je je echt af welke (para)medici naar dat dossier hebben gekeken.

Dagelijkse beslommeringen

Heb je ook wel eens zo’n moment dat je denkt, man man zeg nou gewoon dat je je vergist hebt of niet goed gekeken. 

Vakantiesluiting

Met enige schrik zie ik de zomermaanden tegemoet. Krijgen jullie de bezetting een beetje rond of is het drama? Ieder jaar weer de gebruikelijke puzzel.

Samen voor ons eigen

Jemig de pemig. Dat zou toch een fantastische kreet zijn voor demonstrerende apothekers- en assistentes op het Binnenhof of wat daar nu voor mag door gaan. Schouder aan schouder, zij aan zij. Laat iedereen het rambam krijguh.

Mindfulness

Ons hele apotheekteam is gezwicht voor mindfullnes. Hierdoor zijn de dames de hele dag gefocust en kunnen ze op een kalme, wijze en bewuste manier met problemen omgaan.

Pillentraiteur

Wij gaan de naam op de voorgevel wijzigen. Niks apotheek. Pillentraiteur werd ons toebedeeld door een klant. Dat lijkt me eigenlijk wel wat. Klinkt chic en past ook in ons dorp.

  • Vorige